Feel the fearBen jij wel eens bang? Ik wel.

Vorige week las ik dit boek:

Voor mij kwam de essentie hier op neer:

Datgene waar je bang voor bent, is een belangrijke aanwijzing dat je dat als eerste moet gaan doen.

Start met iets kleins

Mijn tip:

“Start met iets kleins, doe het nu en plan je volgende actie meteen in”.

Ik start daarom met een uitdaging aan jou. Ik spreek je vermogen om commitment te geven aan. Commitment betekent dat je doet wat je jezelf belooft, wat er ook gebeurt.

Lees elke week een vakboek

Ik ga je uitdagen om 7 weken lang elke week een vakboek uit te lezen. Van die boeken die je niet zomaar even snel uitleest, omdat er opdrachten in staan om in actie te komen. Boeken die je leven veranderen. Boeken die je kennis op expertstatus brengen en je die ervoor zorgen dat je verschrikkelijk goed wordt in de uitdagingen die nu voor je liggen. Misschien is het angst, winst, financiële vrijheid, een winstgevende onderneming of persoonlijke energie.

Wil je eerst meer weten over digitaal snellezen? Volg dan mijn gratis webinar.

snellezen

Elke woensdagavond tussen 19.00-21.00 uur lezen we gezamenlijk live online met als doel om een heel vakboek uit te lezen, compleet met een actielijst met acties die je in gang gaat zetten. En in de pauzes kun je mij live online vragen stellen.

De toegang tot deze 7 snellees-sessies krijg je als bonus als je in december boekt voor de online masterclass digitaal snellezen. Dat is een programma van 6 weken waarin je spectaculaire sprongen maakt in:

  1. Concentratie
  2. Onthouden & mindmappen
  3. Wegnemen van je snelheidsbegrenzers
  4. Fotografisch lezen
  5. Snellezen van beeldscherm
  6. Essentie lezen

Voor de huidige deelnemers aan de online masterclass digitaal snellezen zijn deze 7 snellees-sessies natuurlijk gratis toegankelijk.

afgestudeerdEn heb je studerende of schoolgaande kinderen? Die krijgen een gratis licentie voor de complete online masterclass digitaal snellezen als een van hun ouders boekt voor deze training. Ik wil dat deze nieuwe generatie lezen en leren geweldig vindt en snel lezen en snel leren toepast op hun school of opleiding.

Start met een gratis webinar

Binnenkort geef ik een gratis webinar over digitaal snellezen.

Gratis tips om je doelen te bereiken

Meer dan 12.000 abonnees