Snellezen guru

De afgelopen 15 jaar investeerde ik bijna € 100.000 in seminars wereldwijd naar persoonlijke effectiviteit. In 2014 investeerde ik 400 uur in literatuuronderzoek met als doel het wegnemen van lees- en leerbarrières bij het snellezen.

De onderzoeken over de enorme capaciteiten van je brein, zijn schokkend. Ik ontdekte een manier om de code van ons brein te kraken. De kennis, die ik heb opgedaan door te investeren, mag ik nu doorgeven aan jou.

Snellezen past super goed bij je brein

Het is mijn doel om extreme waarde toe te voegen vanuit mijn overtuiging dat je brein herprogrammeerbaar is om informatie zonder barrières op te nemen en te onthouden.

Bereik je echte levenswensen

Snellezen is voor mij alleen een middel om je echte doelen te bereiken in dit leven:

  •     Je ultieme kracht voelen door het licht in jou te voeden met de beste informatie op aarde.
  •     Het ontsluiten van je intelligentie zodat je wekelijks de kennis van een vakboek toevoegt aan je talent en dat je die kennis door kunt geven.
  •     Het kraken van de code van je brein zorgt dat je informatie doelbewust filtert en wegschrijft naar je langetermijngeheugen.
  •     Het terugpakken van je ‘Personal Power’; je vermogen om tot actie te komen omdat je emotioneel betrokken raakt in het snijvlak tussen jouw talent en nieuwe informatie.

Succesvolle mensen snellezen

  •     75% van de (financieel) rijksten der aarde leest dagelijks een half uur in een vakboek.
  •     Het kraken van de code van je brein kun je echt leren, net zoals Richard Branson dat deed (vermogen 4,9 miljard)
  •     Een nieuw vakboek binnen jouw expertisegebied lees je straks binnen 2,5 uur uit. De inspiratie daarvan straal je uit naar je klanten en de media als je daarover gaat bloggen, een nieuw boek schrijft of (wetenschappelijk) publiceert.

Ik geef binnenkort weer een workshop over snellezen die je kunt bijwonen.

Schrijf je nu in voor een gratis webinar over dit onderwerp.