IN 6 STAPPEN NAAR FINANCIËLE VRIJHEID

René Hogenes - POWER OF FOCUS WEBINAR

Vroeg in de ochtend op 30 september 2010 keek ik uit over het strand van Sint Maarten als mijn tijdelijke werkplek. Tussen de trainingen door die ik mocht geven aan de eilandraden op Aruba, Bonaire en Sint Maarten. In mijn vrije tijd mijmerde ik over de toekomst waarin ik ambitieuze ondernemers en professionals zou laten ervaren wat vrijheid betekende. In de afgelopen 7 jaar ontwikkelde ik een 6-stappen-methode om financiële vrijheid te bereiken. De seminars en trainingen die ik daarvoor wereldwijd volgde, kostte mij meer dan € 100.000 maar het was het meer dan waard.

Ben je nieuwsgierig hoe deze 6 stappen ervoor zorgen dat je zélf je financiële toekomst bepaalt? Schrijf je dan gratis in voor mijn webinar ‘In 6 stappen naar financiële vrijheid’

P.S. Ik verspreid geen opnames van het webinar, omdat de interactie belangrijk is voor het leereffect. Dus zorg dat je erbij bent 🙂

René Hogenes

Trainer in successtrategieën

René trainde de afgelopen 21 jaar 42.753 deelnemers en 817 organisaties in binnen- en buitenland

Programma van 6 stappen:

  • 1. ENERGIEPEIL: Hoe switch je van vermoeidheid naar een bruisend energiepeil, zodat je energie altijd groter is dan de uitdaging die voor je ligt?

  • 2. MINDSET: Hoe switch je bij tegenslag naar een positieve mindset, zodat je stress geen kans geeft?

  • 3. FOCUS: Hoe switch je van ad hoc naar focus, zodat je je topdoelen bereikt?

  • 4. MONEY MANAGEMENT: Hoe zorg je voor een ‘money management systeem’ om je financiële doelen te waarborgen, zodat je financieel onbezorgd kunt zijn?

  • 5. EXPERTSTATUS: Hoe zorg je dat je tot de beste ter wereld behoort op jouw vakgebied, zodat je gevraagd wordt?

  • 6. ZICHTBAARHEID: Hoe zorg je dat je zichtbaar bent bij je ideale klant?

Kies je succeswebinar:

MAANDAG 9 OKTOBER 20:00
MAANDAG 6 NOVEMBER 20:00