THE POWER OF FOCUS – INCOMPANY

SWITCH NAAR NIEUW ZELFVERTROUWEN:

BEREIK JE DOELEN DOOR DE FOCUSMETHODE

Te druk

Verloopt je dag niet altijd zoals je gepland had?

Soms duizelt het voor je ogen. Je hebt duizend dingen te doen, een volle agenda, lange takenlijst, notitieblok, aantekeningen, post-it notes. Zoveel te doen in zo weinig tijd. 

Je brein gaat in de overlevingsstand en dat betekent je alle taken uitstelt die niet urgent zijn. En stress is gewoon geworden. Het lukt niet goed om aan grote doelen te werken of om voldoende aandacht te geven aan jezelf en de mensen die je lief zijn.

Dit is ook precies wat mijn wetenschappelijk onderzoek laat zien dat ik samen met Harvard University en de Erasmusuniversiteit deed over de vraag of topprestaties mogelijk zijn zonder roofbouw te plegen op jezelf. 
 
De twee belangrijkste conclusies waren 
  1. dat het managen van je aandacht belangrijker is dan met managen van je tijd
  2. dat de kwaliteit van je gewoontes de kwaliteit van je leven bepalen
Ik ben René Hogenes, 22 jaar ondernemer en expert in snellezen, focus en mindset. Ik help je om voortaan eerste klas te reizen naar je doelen. Daarvoor ontwikkelde ik drie trainingen: Speed Reading, The Power of Focus en Mindset voor Change.
 
The Power of Focus is een training die je het vermogen teruggeeft om je aandacht te managen in een wereld vol afleidingen zoals social media, WhatsApp, e-mail en je mobiel, zodat je je doelen weer bereikt. Maar ook hoe je nieuw zelfvertrouwen en rust in je hoofd krijgt omdat je je doelen bereikt door de focusmethode. 

De training ‘The Power of Focus’ bestaat uit een live trainingsdag en een jaar online coaching met een online mastermindgroep.

De training is uiterst praktisch en bestaat uit direct toepasbare tools maar ook een switch in je mindset van ‘ad hoc’ naar focus.

Resultaten van de training

  1. Je hebt het vermogen om je aandacht te managen.
  2. Je beseft wanneer je uitstelt, en je weet wat je moet doen als dit gebeurt.
  3. Je succes is voorspelbaar omdat je meetbare doelen hebt met een concreet plan, mindset en gratis webbased software om die doelen te plannen, te meten, bij te sturen in strategie en ze te bereiken binnen de tijd.

Wil je even afstemmen met mij?

Maak dan een belafspraak via renehogenes.com/contact