In elk goed boek geeft de auteur je kostbare geschenken

Je herkent die geschenken door een twinkeling in je gevoel. Het zal toch niet waar zijn, denk je dan. Goede auteurs zijn geweldige vrienden die je zonder oordeel helpen. Soms een leven lang. Door een inzicht kan een probleem of uitdaging zomaar veranderen in een mogelijkheid.

250 boeken

Stel je eens voor dat je over 5 jaar 250 boeken hebt gelezen. In 5 jaar vanaf nu draag je de kostbare geschenken van 250 auteurs in je manier van denken en handelen. Als je onafhankelijk en vrij denkt omdat je een schat aan kennis in je draagt, betekent dat je pad er anders uit gaat zien. Er komen prachtige mensen en ongekende mogelijkheden op je pad, omdat die resoneren met jouw energie.

Onderschat jij ook wat je op lange termijn kunt bereiken?

Vaak overschatten we wat we op korte termijn kunnen bereiken en onderschatten we wat we op lange termijn kunnen bereiken.

Koester je leestijd, voed je met kostbare geschenken en je oogst je ultieme wensen. Onstopbaar. Altijd startend vanuit verbinding met degenen waarvoor je het doet.

Lezen verandert je leven.

Mag ik je inspireren om eerste klas te reizen door dit leven?

In mijn snelleeswebinar laat ik zien hoe je strategisch leest op basis van je leesdoelen. Dat maakt dat je de meeste boeken in 2,5 uur kunt lezen. Zo lees je met gemak een boek per week en dus 250 boeken in 5 jaar.

Jij bent de regisseur van je leven

Succes is nooit toevallig. Successen overstijgen zelden je niveau van persoonlijke ontwikkeling. Vaak lopen ze gelijk op.