LIVE MASTERCLASS THE POWER OF FOCUS 2018-04-09T16:45:08+00:00

LIVE MASTERCLASS THE POWER OF FOCUS

Wat is The Power of Focus?

The Power of Focus is een training die je handvatten geeft om te schakelen van ad hoc naar focus, zodat je je doelen bereikt zonder roofbouw.

Wat is het ultieme doel van deze training?

Het ultieme doel van deze training is dat je leeft en werkt in de briljante zone van je leven: Je leven is magisch omdat je een haalbaar plan hebt én uitvoert dat je naar vrijheid, verbinding, plezier, persoonlijke groei en zorgeloosheid brengt.

Hoe schakel je in 6 stappen naar de briljante zone in je leven?

 1. Afscheid nemen van je overtuiging dat motivatie je daarbij helpt
 2. Dat je niet je tijd maar je aandacht moet gaan managen
 3. Dat switchen van ad hoc naar focus op je doelen noodzakelijk is
 4. Dat je weet hoe je angst benut als een ‘call to action’
 5. Dat je een methode hebt om problemen op te lossen
 6. Dat je master in focus wordt

Waar is The Power of Focus op gebaseerd?

 1. 22 jaar ervaring als trainer en interim-manager
 2. 100+ boeken en wetenschappelijke publicaties over het bereiken van topprestaties
 3. Wetenschappelijk onderzoek dat ik samen met de Erasmusuniversiteit in 2011 uitvoerde

Wie is de trainer?

Ik ben René Hogenes. Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmusuniversiteit werkte ik zeven jaar als  ‘manager operations’ bij een industriële groothandel en ontving ik een vrijwel onbeperkte studiebeurs om mij langer te binden aan het bedrijf. Maar het liep anders. Op mijn eerste studiereis naar Maui (Hawaii) maakte ik kennis met Tony Robbins – NLP trainer, Deepak Chopra en generaal Norman Schwarzkopf die Koeweit bevrijdde. Ik ervaarde het seminar ‘date with destiny’ als adembenemend omdat ik voor het eerst besefte dat ik hier ben om anderen te inspireren om voor hun dromen te gaan. Om tools te geven om te kunnen switchen naar de briljante zone van je leven waarin je elke dag voelt dat je leeft en uitgedaagd wordt, omdat je een belangrijke missie hebt.

Er volgde een periode waarin ik trainer was bij TMI international en Schouten & Nelissen voordat ik mijn eigen bedrijf Tijdrevolutie B.V. startte.

Bij een training aan de Erasmusuniversiteit in 2011 werd ik uitgedaagd om samen met een hoofddocent een wetenschappelijk onderzoek te doen met als onderzoeksvraag ‘Wat zijn de randvoorwaarden voor topprestaties, zonder dat je roofbouw pleegt?’ De belangrijkste conclusie was dat het managen van aandacht belangrijker is dan het managen van tijd. We kregen binnen vier maanden een publicatie in ‘Journal of Business and Psychology’.

Het onderzoek werd de basis van mijn training ‘The Power of Focus’.

Missie

Mijn missie is om ​wereldwijd ondernemers & professionals ​te ​helpen om in zes stappen financiële vrijheid te bereiken​. Met financiële vrijheid bedoel ik vrijheid in tijd en geld om zorgeloos te kunnen zijn.

Daarvoor ontwikkelde ik zes trainingen:

 1. Digitaal Snellezen om expert te worden op je vakgebied,​ ​zodat niemand meer om je heen kan en je gevraagd wordt.
 2. ​The Power of Focus om te schakelen naar de briljante zone in je leven.
 3. Mindset for Succes om te leren switchen van onmacht naar invloed.
 4. Energy Boost om een overvloed aan fysieke en visionaire energie vrij te maken, zodat je onstopbare energie hebt om je doelen te bereiken.
 5. ​Money Magnet System, zodat je zelf je financiële toekomst bepaalt​.
 6. Sales Conversie, zodat je weet hoe je klanten aantrekt die jou verdienen door verbinding te leggen vanuit jouw waarden en x-factors zodat je fans creëert.

Waarom is het managen van je aandacht moeilijk?

Afleiding

Wat kost het in geld als je afgeleid bent?

Kosten van afleiding

En nog veel belangrijker: Wat kost het je als je je doelen niet bereik?

 Kosten als je je doel niet bereikt

En kun je je dat permitteren?

Hoe zorg je dat je je doelen wél bereikt?
Hoe bereik je je doelen

10 stappen programma The Power of Focus:

Ochtend:

 1. Nulmeting van je aandacht
 2. Gevolgen van lage focus
 3. Oplossen van focuslekken
 4. Nulmeting van je uitstelgedrag
 5. Oplossen van je uitstelgedrag

Middag:

 1. Gevolgen van geen successtrategie
 2.  Bepalen van je doelen
 3. Tools om je doelen te bereiken
 4. Webbased planning-software
 5. Kompas om je voortgang te meten

 Wat heb je geleerd aan het einde van de masterclass dag?

 1. Je hebt het vermogen om je aandacht te managen.
 2. Je beseft wanneer je uitstelt, en je weet wat je moet doen als dit gebeurt.
 3. Je succes is voorspelbaar, omdat je meetbare doelen hebt met een concreet plan om die doelen te behalen.

Maar het echte succes is niet kwantificeerbaar!

Je krijgt het vermogen om de magie terug te brengen in je leven, je baan of onderneming, omdat je de verbinding weer gaat voelen en toepassen tussen je missie en je doelen; datgene wat je drijft als mens om je dromen en idealen te leven.

Een paar referenties:

Het gaf me zoveel rust

“Een dag werken met René in de training Power of focus was geweldig. Het gaf me direct al meer energie – door het programma ontstaat meer overzicht, ik heb meer inzicht hoe ik mijn diensten kan aanbieden. Het gaf me zoveel rust. Ik ga nu direct aan de slag met het inrichten van de plannings-software zodat ik dagelijks automatisch weet wat ik moet doen om mijn jaardoelen te bereiken. Heel hartelijk dank voor deze power-training!”

JulietdeBarbanson

Juliet de Barbanson – De Impact Regisseur

Helderheid in mijn planning

“De training is heel toepasbaar. Waardevol om de successtrategie te leren om mijn doelen te bereiken en concrete tools te krijgen hoe ik dat toepas in mijn eigen bedrijf.

Wat deze training mij heeft opgeleverd voor mij? Helderheid in mijn planning. En in staat om een succesvolle planning te maken, die zich terugvertaald in een succes voor mijn klanten.

Een aanrader voor elke advocaat die ook een succesvolle ondernemer wil zijn. Dank je wel René!”

Natalie Bakker

Natalie Sylvette Bakker – Advocaat

Op welke dag kun je de training volgen?

De trainingsdag geef ik vrijdag 18 mei 2018 in Baarn van 10:00 tot 17:00 uur.

Hoe geef je aan op welke dag je wilt komen?

Dat kan in de bevestigingsmail die je ontvangt met de login voor je videolessen.

Waar kun je vragen stellen?

Je krijgt een jaar lang  toegang tot de privé online mastermindgroep met  medecursisten om vragen te stellen.

Wekelijks kun je daar je weekdoelen in delen en meten en ontvang je tips en feedback.

Wat is je investering?

Investering

Prijs voor snelle beslissers 

Besluit je om vóór 9 april 23:00 uur om master te worden in focus, dan betaal je € 997 exclusief btw of € 97 exclusief btw per maand gedurende 12 maanden.

Het tijdelijke aanbod geldt tot 9 april 23:00 uur:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Kies je betaalwijze

997 exclusief btw
97 (12 maanden ex btw)

Na aanmelding en betaling ontvang je automatisch direct een factuur per e-mail.