LIVE MASTERCLASS THE POWER OF FOCUS2018-05-30T09:14:57+00:00

LIVE MASTERCLASS THE POWER OF FOCUS

Enthousiaste René

Wat is The Power of Focus?

The Power of Focus is een training die je handvatten geeft om te schakelen van ad hoc naar focus, zodat je je doelen bereikt zonder roofbouw.

Wat is het ultieme doel van deze training?

Het ultieme doel van deze training is dat je leeft en werkt in de briljante zone van je leven: Je leven is magisch omdat je een haalbaar plan hebt én uitvoert dat je naar vrijheid, verbinding, plezier, persoonlijke groei en zorgeloosheid brengt.

Hoe schakel je in 6 stappen naar de briljante zone in je leven?

 1. Afscheid nemen van je overtuiging dat motivatie je daarbij helpt
 2. Dat je niet je tijd maar je aandacht moet gaan managen
 3. Dat switchen van ad hoc naar focus op je doelen noodzakelijk is
 4. Dat je weet hoe je angst benut als een ‘call to action’
 5. Dat je een methode hebt om problemen op te lossen
 6. Dat je master in focus wordt

Waar is The Power of Focus op gebaseerd?

 1. 22 jaar ervaring als trainer en interim-manager
 2. 100+ boeken en wetenschappelijke publicaties over het bereiken van topprestaties
 3. Wetenschappelijk onderzoek dat ik samen met de Erasmusuniversiteit in 2011 uitvoerde

Wie is de trainer?

Ik ben René Hogenes. Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmusuniversiteit werkte ik zeven jaar als  ‘manager operations’ bij een industriële groothandel en ontving ik een vrijwel onbeperkte studiebeurs om mij langer te binden aan het bedrijf. Maar het liep anders. Op mijn eerste studiereis naar Maui (Hawaii) maakte ik kennis met Tony Robbins – NLP trainer. Ik ervaarde het seminar  van Tony ‘date with destiny’ als adembenemend omdat ik voor het eerst besefte dat ik hier ben om anderen te inspireren om voor hun dromen te gaan. Om tools te geven om te kunnen switchen naar de briljante zone van je leven waarin je elke dag voelt dat je leeft en uitgedaagd wordt, omdat je een belangrijke missie hebt.

Er volgde een periode waarin ik trainer was bij TMI international en Schouten & Nelissen voordat ik mijn eigen bedrijf Tijdrevolutie B.V. startte.

Bij een training aan de Erasmusuniversiteit in 2011 werd ik uitgedaagd om samen met een hoofddocent een wetenschappelijk onderzoek te doen met als onderzoeksvraag ‘Wat zijn de randvoorwaarden voor topprestaties, zonder dat je roofbouw pleegt?’ De belangrijkste conclusie was dat het managen van aandacht belangrijker is dan het managen van tijd. We kregen binnen vier maanden een publicatie in ‘Journal of Business and Psychology’.

Het onderzoek werd de basis van mijn training ‘The Power of Focus’.

Waarom is het managen van je aandacht moeilijk?

Afleiding

Wat kost het in geld als je afgeleid bent?

Kosten van afleiding

En nog veel belangrijker: Wat kost het je als je je doelen niet bereik?

 Kosten als je je doel niet bereikt

En kun je je dat permitteren?

Hoe zorg je dat je je doelen wél bereikt?
Hoe bereik je je doelen

8 stappen programma The Power of Focus:

Ochtend:

 • Nulmeting van je aandacht
 • Gevolgen van lage focus
 • Oplossen van focuslekken

Middag:

 • Bepalen van je doelen
 • Tools om je doelen te bereiken
 • Webbased planning-software
 • Kompas om je voortgang te meten

Een referentie:

Het gaf me zoveel rust

“Een dag werken met René in de training Power of focus was geweldig. Het gaf me direct al meer energie – door het programma ontstaat meer overzicht, ik heb meer inzicht hoe ik mijn diensten kan aanbieden. Het gaf me zoveel rust. Ik ga nu direct aan de slag met het inrichten van de plannings-software zodat ik dagelijks automatisch weet wat ik moet doen om mijn jaardoelen te bereiken. Heel hartelijk dank voor deze power-training!”

JulietdeBarbanson

Juliet de Barbanson – De Impact Regisseur

Op welke dag kun je de training volgen?

De training geef ik alleen 1 op 1 als privé-training.

De datum stemmen we samen af per telefoon of e-mail.

Wat is je investering?

€ 1.600 exclusief btw voor een privé-training van 10:00 tot 17:00 uur in Nijkerk.

Betalen kan eenvoudig met iDeal:

1.600 exclusief btw

Na aanmelding en betaling ontvang je automatisch een factuur per e-mail.

De trainingsdatum stemmen we telefonisch samen af.