WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN JE PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid. We zullen je gegevens nooit aan derden geven of verkopen!

www.renehogenes.com
Juli 2021

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
Wij nemen de privacy van je persoonsgegevens zeer serieus.

Als eigenaar van www.renehogenes.com zullen we je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of geven

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

OVER ONS
René Hogenes beheert de site www.renehogenes.com

Zijn gegevens zijn:
Tijdrevolutie B.V.
Postbus 66
3740 AB Baarn

KVK 32089194

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?

Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, krijg je de vraag om je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • KvK-nummer
  • IP-adres
  • Btw-nummer


​MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?

We verzamelen je gegevens  voor de volgende doeleinden:

Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van de nieuwsbrieven en retargeting voor Facebookadvertenties. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen, niet met gegevens die via onze contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn.

Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een formulier voor een offerteaanvraag en contactformulier, gebruiken we om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. We slaan deze gegevens op in Autorespond en zullen je hier éénmalig een e-mail sturen om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Geef je geen toestemming? Dan verwijderen we die gegevens aan het eind van de maand. Dit staat op de desbetreffende formulieren.

 

JOUW GEGEVENS OP WWW.RENEHOGENES.COM

Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je je altijd weer uitschrijven met de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen.

Wij verwijderen je e-mailadres meteen uit ons bestand. Je persoonsgegevens slaan we op in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Autorespond. Meer informatie over het privacybeleid van Autorespond vind je hier. Daarnaast delen wij gegevens, die we gekregen hebben via het aanvragen van een gratis workshop/training, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. Wij maken gebruik van de volgende systemen:
–           Josthost

–           Mollie payments

–           Paypro

–           Plug en Pay

–           Autorespond

–           Activecampaign

–           G-suite


SHOP

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of geven. Wij delen je gegevens uitsluitend aan partijen, als zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een betaling in de webshop ga je voor de transactie naar de website van een zogenaamde Payment Processor via een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) staan niet op onze servers en slaan we niet op bij www.renehogenes.com De enige gegevens die wij opslaan zijn:

  • Voor – en achternaam (om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon)
  • Adres, postcode en woonplaats (dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling)
  • Telefoonnummer (mochten wij je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen)
  • e-mailadres (bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail.
  • IP-adres (Jouw IP-adres om misbruik bij betaling te herkennen. Indien je een transactie start en deze niet afrondt, verwijderen we je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand van onze server.)

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling via een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

​COOKIES
Een cookie is een klein bestandje dat onze website meestuurt naar jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt. De informatie die in de cookie is opgeslagen,  ontvangt onze website opnieuw, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren gebruiken we cookies.

FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES
Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat Facebook voor jou relevante advertenties weergeeft.

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

SOCIAL MEDIA

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.

LINKS
Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten www.renehogenes.com om. Het kan zijn dat deze externe websites cookies gebruiken. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

BEWAARTERMIJN
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, verwijderen we je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem.

De gegevens in ons boekhoud- en CRM systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens verwijderen we binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

RECHTEN
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Per e-mail is ook schriftelijk. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via support@renehoges.com.

WIJZIGINGEN
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.