Sta je in de faal- of successtand als ondernemer?

René Hogenes

Financial Freedom

Aanstaande dinsdag geef ik een webinar over financial freedom.

Dat is een webinar voor ‘early adopters’. Niet voor nee-zeggers en twijfelaars.

Niet voor ondernemers die gaan proberen om erbij te zijn.

Zoals je één ding doet, doe je alles

Proberen is zoeken naar een excuus om te falen.

Het webinar is voor ondernemers die intuïtief voelen dat het nu of nooit is.

Maar ook als je denkt aan ondernemerschap.

Weet dat ik niet alleen een reis naar financiële vrijheid geef, maar dat je de kracht van mijn hart en ziel erbij krijgt.

En dat is nodig, want het gaat moeilijk worden

Je komt barrières tegen. Angst, lastige keuzes, dilemma’s, verandering. Je gaat dingen doen waarvoor je niet klaar bent. En ik ga je meer dan uitdagen om je droom in actie te zetten.

Maar bovenal ga ik je vragen om acties te ondernemen in overeenstemming met je toekomstige identiteit als financieel-vrije ondernemer.

Dat vraagt om een andere mindset. Eén van lef, volharding, een go-mentaliteit en vooral respect voor jezelf. Dat je het waard bent om gezien te worden, dat je het waard bent om een financieel-vrije ondernemer te worden.

Er is geen tussenweg

En nog wat. Als je met mij samenwerkt, dan is er geen tussenweg. Je gaat voor je hoogste doel of je gaat niet. Ga je, dan tart ik je, ik laat je voelen wat energie is, maar ik ben ook je parachute. Ik vang je als je springt.

Als je denkt dat financiële vrijheid alleen met geld te maken heeft: forget it!

Het is een combinatie van focus, mindset, energie, sales en money.

Vijf elementen waarin je master moet worden. Dus niet een beetje, maar dat je tot de top 20% behoort van succesvolle maar vooral gelukkige ondernemers die extreme waarde toevoegen aan hun klanten. Ondernemers die gaan voor goud voor hun klanten. Die hun klanten exact behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden. Als VIP. Maar zeker met respect voor je eigen waarden.

Hoe gaat het met mijn bedrijf?

Ik denk dat je mij kent van snellezen. We zijn inmiddels actief in tien Europese landen met Speed Reading. Financial Freedom is de volgende stap. Eerst Nederland en België en daarna volgt het Europese programma. Als ik spreek van ‘we’ dan doel ik op alle mensen die mij free lance met hart en ziel helpen en genieten van dit proces om tot de top-5 van meest gewaardeerde bedrijven ter wereld te behoren.

Het gaat bewust stapje voor stapje. Ook bij mij. Maar wel onstopbaar. Dus niet tien landen tegelijk maar stad voor stad, regio voor regio, land voor land. Steeds lerend en bijstellend. Ik ben ervan overtuigd dat je succes kunt afdwingen, maar ook dat je klaar moet zijn voor succes zonder roofbouw te plegen op alles waar je om geeft en van wie je houdt. En dat is inclusief jezelf.

Je krijgt wat je tolereert

Ik weet inmiddels dat je krijgt wat je tolereert. Geef je hart ongeremd, maar neem ook afscheid als het niet fair meer voelt.

Dinsdag is een belangrijk moment. In het webinar neem je een beslissing over je financiële toekomst. Niet door beleggen, niet door systemen, maar door de beste dingen in jou maximale ruimte te geven voor expansie.

Zie ik je dinsdag. Zonder excuus?

Schrijf je dan in:

Gratis webinar Financial Freedom
Gratis tips om je doelen te bereiken

Meer dan 12.000 abonnees