Masterclass Timeswitch

We ontvangen gedurende de dag enorm veel prikkels. Tijdens je werk gaat de telefoon, je inbox raakt vol, collegae lopen binnen, je werkgever vraagt aandacht en daar tussendoor probeer je je werk af te krijgen.

Als je thuis komt, is het niet anders. Je Whatsapp geeft aan dat er berichten op je wachten, Facebook meldt dat je updates van je vrienden hebt gemist, je partner wil je aandacht, je kinderen willen met je spelen en het eten moet op tafel.

Het is geen wonder dat mensen overwerkt raken, met extreme stress te maken krijgen of een burn-out moeten incasseren.

Het merkwaardige hieraan is: we doen het onszelf aan. We willen carrière maken, een volwaardig gezinsleven leiden, energieke sociale contacten houden en tijd hebben voor onze hobby’s. We willen niks missen.

Facebook vertelt ons dat het onze vrienden lukt om alle ballen in de lucht te houden. Dus dan moeten wij dat ook kunnen. We stretchen onszelf op een enorme manier.

Omdat het toch in goede banen te leiden, is effectief timemanagement een must. En vooral, weten wat echt belangrijk is in je leven en daarvoor kiezen.

Hoe maken we goede keuzes?

Als we van alles willen, hoe maken we dan een goede keuze tussen wat belangrijk is en wat minder belangrijk is? Hoe zorgen we ervoor dat onze behoeften worden vervuld en we een volwaardig en gelukkig leven leiden?

En, hoe delen we onze tijd zo in, dat we geen slaaf worden van de agenda?

Om deze uitdagingen aan te kunnen hebben we de masterclass Timeswitch gemaakt. In deze training ga er ervaren hoe het is om een drukke, stressvolle agenda om te zetten naar een minder drukke, waardevolle agenda. Waarin je de dingen doet die je wil doen, zowel als de dingen die je moet doen. Maar nu wel met een andere energie. Omdat je meer kunt genieten van je activiteiten, zul je ook meer genieten van de dingen waar je misschien in eerste instantie niet zo enthousiast over bent.

Masterclass Timeswitch

Ben jij al moe voordat de dag is begonnen? Waarschijnlijk richt je je dag dan niet goed in. Aan het eind val je gefrustreerd in slaap, wetende dat het morgen waarschijnlijk niet anders zal zijn.

Herken je het bovenstaande? Dan is de training Brainswitch iets voor jou. Voor meer informatie klik je op de button hieronder: