Escapet To Paradise Texel Veerboot

Alles start met een droom

Onze zoon wordt morgen 18. Ik weet nog precies hoe het voelde om zijn handje vast te houden op het strand, om hem te zien springen over elke golf die aankwam samen met zijn zusje. Vanaf dag één houd ik zielsveel van hem. Oprecht, opkomend voor de zwakste, een baken in nood, onvoorwaardelijk liefhebbend, loyaal als je boft dat je zijn vriend bent en een superbroer voor zijn zus als het leven als tiener spannend is.

Lopend op het strand

Als ik samen met mijn gezin op het strand loop, dan voel ik dat ik mijn droom leef. Dit heb ik ooit voor mij gezien. Ongeveer 19 jaar gelden op een vakantie in Griekenland.

De zee heeft altijd een belangrijke rol gehad in mijn leven. Ik ben er als ik verdrietig ben, ik ben er om het leven te vieren. Dan vergeet ik de tijd.

Soms vertrek is ‘s morgens vroeg naar het strand om een blog te schrijven. Maar meestal komt er weinig op papier. Ik praat met mensen en soms komt er een idee. Of ik heb vragen waar ik geen antwoord op weet.

Vorige week vroeg ik mij tijdens een strandwandeling af of Ziggo Dome met 17.000 deelnemers aan mijn training wel mijn droom is. De vraag geeft het antwoord al.

Nee, het is mijn ego die gezien wil worden.

Ik snap dat wel. Van kinds af aan wilde ik winnen. Ik weet nog dat de zwemjuf mij bij het afzwemmen als vijfde liet starten. Ik haalde vervolgens iedereen in omdat ik vooraan wilde zwemmen. Pas veel later realiseerde ik mij dat het om vrijheid ging. Niet iemand voor mij. Dat zie ik ook in mijn hunkering om innovatief te zijn. Zonder regels nieuwe dingen ontdekken en die doorgeven.

Ik kan niet stoppen

En daarin kan ik niet stoppen. Dat komt ook door de pijn die ik voel als ik mensen spreek. Te vaak zijn er issues over geld, gezondheid en relaties die jaren duren. Dan wil ik helpen met alles wat ik weet.

Een gesprek daarover is fijn, maar het helpt niet echt. Stress los je niet op door symptoombestrijding maar door te veranderen waar je aandacht aan geeft, door goed voor jezelf te zorgen en door een creatieve reactie te geven bij grote uitdagingen.

Jezelf opnieuw uitvinden

Dat is niet eenvoudig. ‘Jezelf opnieuw uitvinden’ noemde een deelnemer het onlangs spitsvondig. Buitengewoon confronterend. Nieuwe vragen zonder pasklare antwoorden.

Het zijn de vragen die het leven aan ons stelt. Wat heb je te geven? Waar gaat het in essentie om? Wanneer ben je intens gelukkig?

Van droom naar actie binnen 24 uur

Afgelopen vrijdag kreeg had ik een idee. Wat nou als ik mijn liefde voor het strand en de zee zou kunnen combineren met wat ik het allerliefste doe:

Een ontsnappingsroute geven naar je droomleven:

  • met de liefde van je leven
  • zorgenvrij
  • voelen dat je leeft
  • energie te over om je droomdoelen te bereiken
  • een mindset waarmee je alle barrières met respect voor jezelf en de ander wegneemt

De volgende dag zat ik samen met mijn vrouw Jolanda op een vroege veerboot naar Texel. De kinderen sliepen nog. Op zoek naar een locatie voor de masterclass ‘Escape to Paradise’.

Het ging als vanzelf. Bij het eerste strandpaviljoen was het meteen raak. Ultieme rust, oog voor de bezoeker, een sfeer van zorgeloosheid, verrukkelijk eten en flexibiliteit in de vervulling van mijn wensen.

Heb jij een ‘vanplan’ of een ‘plan’?

Ik heb meteen een week gereserveerd in november. Lekker ruig weer, zorgen waaien weg, mijmeren in de duinen en werk maken van je ultieme dromen. Een reset voor je leven, werk en relaties door een combinatie van focus, energie en mindset. Ik gaf daar zeven jaar van mijn leven voor. En dat ga je voelen.

Geen ‘vanplan’ maar een ‘plan’ die je op dag één al in werking zet. En dat is verschrikkelijk spannend. Je voelt intens wat er nodig is en wat je te doen hebt. En ik geef je een strategie om die dromen te bereiken door de combinatie van focus, energie en mindset.

Onstopbaar naar je droomdoelen

Vanaf dag één reis je onstopbaar naar je ultieme droomdoelen. Met een machtig mooie missie. Met energie die je nog nooit zo sterk gevoeld hebt, met een mindset die positiviteit aantrekt.

Nieuwe keuzes maken

En ja, dat is ook hard werken aan je mentale weerbaarheid, je flexibiliteit, nieuwe keuzes maken, commitment geven. Maar weet, weet heel goed dat ik je vangnet ben en blijf. Ik vang je als je valt, maar ik laat je ook voelen dat je vleugels hebt. Vleugels om te vliegen naar je dromen.

Durf je het aan?

Laat je dan inspireren in mijn webinar Escape to Paradise.

Ja, ik wil een ‘Escape to Paradise’
Gratis tips om je doelen te bereiken

Meer dan 12.000 abonnees