Zon gevangen in handen

What’s your power base?

Wat is jouw machtigste wapen?

Wat is de reden waarom mensen je speciaal vinden? Een talent van jou dat niet te kopiëren valt. Iets dat mensen van veraf waarnemen, nog voor je gesproken hebt. De nummer één reden waarom mensen je waarderen en respecteren. Het talent dat in je lichaamstaal waarneembaar is? Je x-factor!

Om je te helpen, noem ik een paar x-factors:

 • Creatief
 • Inspirerend
 • Vrolijk
 • Magisch
 • Charismatisch
 • Verbindend
 • Sensitief
 • Doorzetter
 • Kleurrijk
 • Rebels
 • Energiek
 • Rust brengend
 • Crisismanager
 • Stimulerend
 • Visionair
 • Humoristisch
 • Moedig
 • Beelddenker
 • Dream catcher
 • Liefdevol
 • Luisterend
 • Innovatief
 • Vertrouwen in jezelf
 • Krachtige lichaamstaal
 • Authentiek
 • Communicatief
 • Leider
 • Initiatiefnemer

Wat is jouw ‘power base’?

Ik ben inspirator

Daar schep ik ook het meeste plezier in. De energie en het zelfvertrouwen en lef die daarmee gepaard gaan, terugzien in het gedrag en lichaamstaal van mijn deelnemers. Dan weet ik dat ik ertoe doe. Dan krijg ik vleugels, en mijn deelnemers ook.

De grote truc

De grote truc is dat je de dingen die je de doet in ‘alignment’ brengt met jouw ‘power base’. Je acties zijn dan in lijn met je grote doel. Mensen voelen dan de kracht in alles wat je doet en het brengt je op lichtsnelheid richting je ultieme doel.

Na de zomer lanceer ik een nieuw internationaal YouTube kanaal. Natuurlijk zijn dat video’s die je inspireren. Ik snap inmiddels waarom ik daarmee succes voorspelbaar maak. En dat is precies wat ik ook jou toewens.

Doe het anders dan de massa

Luister naar je coach en de mensen in je invloedssfeer, maar neem rust om te horen wat jouw hart erover zegt.

En zorg dat je gevoed wordt

Lezen is verreweg de snelste manier om dat te doen. Met video’s en luisterboeken neem je informatie in maximaal 160 woorden per minuut op. Dat is de maximale spreeksnelheid.

Voor welke snelheid kies jij?

Daarom lees ik boeken. Die kun je op denksnelheid lezen. Onze denksnelheid ligt omgerekend in aantal woorden per minuut op 1.400. Dat schiet tenminste een beetje op. En tussendoor heb je nog tijd om even te mijmeren of om een idee op te schrijven dat je in actie wilt brengen. Ik lees dan uiteindelijk 800 woorden per minuut. Dat betekent dat ik een boek over persoonlijke ontwikkeling van 200 pagina’s met 300 woorden per pagina in een uur en een kwartier uitlees.

De meeste mensen lezen 140 woorden per minuut. Dat betekent dat ze over hetzelfde boek ruim zeven uur doen, en in veel gevallen het boek niet helemaal uitlezen.

Na mijn training speed reading ben je in staat om je boek over persoonlijke ontwikkeling in gemiddeld 2,5 uur uit te lezen.

Dat is een wereld van verschil

Zo lees je in een maand met gemak vier boeken over jouw ‘power base’ en word je gevoed en geïnspireerd op het hoogste niveau: door de auteur zelf.

Benut je ‘power base’

Benut je ‘power base’ om keuzes te maken over welke onderwerpen je boeken gaat lezen. En leer snellezen. Het is het kostbaarste geschenk dat je jezelf kunt geven. Volg ter inspiratie mijn gratis webinar ‘speed reading’.

Gratis webinar Speed Reading