Eifeltoren

Wil jij ook werken in Parijs?

Of kies je voor een andere wereldstad?

Werken en leven waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. Wie droomt daar niet van? En voor de een is dat rustig op een hutje op de hei en voor de ander een Penthouse in Monaco of een appartement in Parijs. Alleen, of met je partner of gezin. De uitkomst maakt niet uit, zolang je je einddoel maar voor ogen houdt.

Alleen hoe bereik je die?

Mijn droom

Een van mijn dromen is webinars geven in wereldsteden. Vorig jaar nam ik je mee naar Boedapest, dit jaar naar Parijs. Waarom? De energie is anders, de stad bruist en ik bruis mee. Ik krijg inspiratie en nieuwe ideeën om jou te helpen je dromen te verwezenlijken. De lichtjes elke avond op de Eiffeltoren staan voor jouw kansen.

Jouw droom

Ook jij hebt een droom. Een andere dan de mijne en dat is goed. Maar het is lastig om daar je focus op te houden. Want je moet wel geld verdienen en je gezin en vrienden hebben aandacht nodig. En wat als je omzet stagneert of je je baan verliest?

Dan parkeer je je droom. Dat is zonde. Als je elke dag een stapje zet, komt hij steeds dichterbij.

Ga je mee naar Parijs?

Misschien heb je nu geen tijd of geld om in Parijs te werken of ben je op vakantie. Ik kan je wel die energie laten voelen. Vanuit deze prachtige stad ga ik jou vertellen wat de zes stappen zijn om naar een topinkomen te komen. We gaan het hebben over focus, energie, een financieel systeem, de juiste mindset en resultaat van je acties. Zodat anderen jou zien als dé expert in jouw vakgebied. Al deze stappen gaan je helpen bij het bereiken van jouw droom.